Κατασκευή E-Shop - My Custom Solution

Ο καλύτερος σχεδιασμός
E-Shop για τα προϊόντα σας.

Μαζί μας μπορείτε άνετα και πολύ εύκολα να αποκτήσετε το δικό σας E-Shop υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Η επιλογή online πώλησης είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίζετε χρήματα ακόμη και όταν κοιμάστε… Τι περιμένετε; Ζητήστε προσφορά!
E-Shop

Εύκολο & Γρήγορο Checkout

Δημιουργούμε ένα εύκολο και γρήγορο ckeckout γιατί ο πελάτης θέλει να ολοκληρώσει τις αγορές του όσο το δυνατόν πιο σύντομα!

Είναι βασικός παράγοντας για να είναι Ένα E-Shop ανταγωνιστικό και να επηρεάσει την αύξηση των πωλήσεων και εν συνεχεία την μεγιστοποίηση του κέρδους για μια επιχείρηση.

E-SHOP

Διασύνδεση με Courier

H διασύνδεση του E-Shop σας με τις εταιρείες courier που συνεργάζεστε πραγματοποιείται αυτόματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε τα Voucher των παραγγελιών σας μαζικά μόνο με ένα κλικ.

Έτσι, κερδίζετε χρόνο από πελάτες που αναζητούν την τύχη του δέματός τους, παρακολουθώντας live τη πορεία του. H αξιοπιστία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα αυξηθεί σημαντικά και οι πελάτες σας θα σας δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

E-SHOP

Διασύνδεση με ERP/POS/CRM

Μπορούμε να υλοποιήσουμε διασύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα χρησιμοποιείτε για να πετύχουμε αυτοματισμό και συγχρονισμό.

Τι πετυχαίνουμε με τη διασύνδεση:

ERP: Real-time αμφίδρομο συγχρονισμό αποθέματος προϊόντων ανάμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο ERP σας. Αυτόματη καταχώριση αποδείξεων/τιμολογίων στο ERP σας κατά τη δημιουργία καινούργιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

POS: Real – time αμφίδρομο συγχρονισμό ανάμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο POS όσον αφορά τη διαθεσιμότητα και το απόθεμα των προϊόντων.

CMR: Αυτόματη δημιουργία των νέων σας πελατών μέσα στο CRM σας και ανανέωση των στατιστικών των ήδη υπάρχοντων πελατών, ώστε να μην χάνεται κανένα στοιχείο από τις online πωλήσεις σας.

Scroll

Επιλέξτε το πλάνο που σας ταιριάζει.

Δημιουργούμε μοναδικά e-shop που θα εξασφαλίσουν τον ανταγωνισμό και τη διαχρονικότητα της εταιρείας σας. E-shop που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας!

Basic

Standard

Premium

Responsive design
check_blue
check_blue
check_blue
Ολοκληρωμένη λύση GDPR
check_blue
check_blue
check_blue
Συγγραφή κειμένων για τις σελίδες
check_blue
check_blue
check_blue
Δωρεάν Εκπαίδευση
check_blue
check_blue
check_blue
Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη
1 μήνα
1 μήνα
2 μήνες
Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO)
check_blue
check_blue
check_blue
Δημιουργία και Εγκατάσταση Google Analytics
check_blue
check_blue
check_blue
Δημιουργία και Εγκατάσταση Google Search Console
check_blue
check_blue
check_blue
Μαζική Εισαγωγή Προϊόντων
check_blue
check_blue
check_blue
Διασύνδεση με Courier
check_blue
check_blue
Μηχανισμός για λειτουργικότητα σε 2 γλώσσες
check_blue
check_blue
Διασύνδεση με Skroutz
check_blue
Συνήθης Χρόνος Υλοποίησης
2-3 μήνες
2-3 μήνες
4-5 μήνες
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Διασύνδεση Facebook Chat
check_blue
check_blue
check_blue
Δημιουργία σελίδας στο Facebook και Instagram
check_blue
Δημιουργία και Εγκατάσταση Facebook Pixel
check_blue
Διασύνδεση των προϊόντων του E-Shop με Facebook Catalog
check_blue
Δημιουργία εταιρικής σελίδας στο Google My Business
check_blue
Δωρεάν διαχείριση Facebook & Instagram για ένα μήνα
check_blue
Δημιουργία Λογότυπου
check_blue
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
1.500,00 €
1.900,00 €
2.800,00 €

Extras

* Η υπηρεσία “Διασύνδεση με Courier” περιέχει τους απαραίτητους μηχανισμούς για να συνδεθεί το e-shop σας με μια εταιρεία courier της επιλογής σας. Για περισσότερες εταιρείες υπάρχει έξτρα χρέωση 150,00 € ανά εταιρεία που υλοποιείται διασύνδεση.

Η υπηρεσία “Μηχανισμός για λειτουργικότητα σε 2 γλώσσες” περιέχει τους απαραίτητους μηχανισμούς για να μπορεί ο ιστότοπός σας να υποστηρίξει απεριόριστο αριθμό γλωσσών αλλά μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η υλοποίηση μόνο για δύο γλώσσες. Για περισσότερες από δύο γλώσσες υπάρχει έξτρα χρέωση ανά γλώσσα η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο των σελίδων και των κειμένων προς μετάφραση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για περισσότερες γλώσσες.

* Η υπηρεσία “Διασύνδεση με Skroutz” συμπεριλαμβάνει την διασύνδεση του e-shop σας με την πλατφόρμα του Skroutz και το ανέβασμα των προϊόντων σας. Μέσα στο πακέτο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι χρεώσεις για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα του Skroutz.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επενδύσω στην δημιουργία E-Shop;
Γιατί να μην είστε εσείς που θα εμφανίζεστε πρώτοι στην αναζήτηση των δυνητικών σας πελατών; Γιατί να μην είστε αυτοί που θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους αυτό που χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο; Πλέον όλα γίνονται διαδικτυακά!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από ηλεκτρονικά καταστήματα. Έτσι, κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της καλείται να μην μείνει πίσω! Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ξεκινήστε τώρα!
Γιατί προσφέρετε τόσο ελκυστικά πακέτα σε χαμηλές τιμές;
Στην My Custom Solution πιστεύουμε ότι καθετί μεγάλο, ξεκινάει μικρό. Επομένως, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε στο νέο σας ξεκίνημα, προσφέροντάς σας τις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς!  
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Λάβετε προσφορά κατασκευής ή προώθησης E-Shop.

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία χρήσης στην ιστοσελίδας μας. Πολιτική Απορρήτου